Programma

Lammert loopt stage bij songfestivalfotograaf Nathan Reinds

  1. Nieuwschevron right
  2. Lammert loopt stage bij songfestivalfotograaf Nathan Reinds

De grote finale van het Eurovisie Songfestival! Luister naar een nieuwe aflevering van De Officiële Songfestival Podcast

Het is zover: le grande finale! Lammert en Ruben hebben zich inmiddels ontwikkeld tot Songfestival-experts en behandelen alle vragen waar ze tot nu toe nog niet aan toegekomen waren. Lammert loopt stage bij Songfestival-fotograaf Nathan Reinds, Ruben interviewt de Bubbel-manager en One'sy en Bart ontleden Jeangu's Birth of a New Age.

Luister hieronder:

#18 - Finale

Dit is je allerlaatste kans om een vraag over het Songfestival te stellen. Stel 'm via songfestivalpodcast@avrotros.nl of 035-6715700.

Hoe te beluisteren?

De Officiële Songfestival Podcast is elke woensdag te beluisteren op onze podcastpagina. Van 10 tot 23 mei is deze dagelijks te beluisteren.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: Pixabay

Ster advertentie
Ster advertentie