Programma

Spijkers met Koppen

  1. Nieuwschevron right
  2. Spijkers met Koppen

Beluister de bijzondere gesprekken over Bonnie and Clyde, 32 uur werken en de live optredens van Celine Cairo.

Live Muziek

Celine Cairo is geen onbekende van Radio 2, zij werd al eerder benoemd als nieuw Radio 2 talent. De zangeres kreeg rond haar elfde een gitaar en had op haar zestiende een hele verzameling aan zelfgeschreven liedjes. Inmiddels is Cairo bekend bij het grotere publiek met 'Got Me Good'. In Spijkers met Koppen laat zij laten horen dat zij al lang geen groentje meer is.

Politiek

Volgens GroenLinks moeten gemeenteambtenaren 32 uur gaan werken. Op die manier zouden er minder mensen ontslagen hoeven te worden. Politicus Bram van Ojik legt het GroenLinks-plan uit. Ook de lage opkomst bij gemeenteraadsverkiezingen blijft niet onbesproken.

Paralympics

Door een ongeluk tijdens het snowboarden raakt Kees-Jan van der Klooster verlamd. In 2010 is hij de enige Nederlandse deelnemer aan de Paralympische Winterspelen in Vancouver. Dit jaar is hij er weer bij, maar dan in Sotsji! In Spijkers met Koppen vertelt hij zijn verhaal.

Jeugd-tbs

Hoogleraar jeugdbescherming Ido Wijers weet alles over jeugd-tbs. Hij vertelt of het wel zin heeft om Marco van der P. en Enise B (Bonnie and Clyde) jeugd TBS op te leggen.

Humor

Leo Alkemade, Merijn Scholten, Anne van Rijn, Floris van Delft, Hanneke Drenth en Peter Capel zorgen weer voor een hoop humor. Columnisten Martijn Koning en Wim Daniëls zijn er uiteraard ook bij.

Spijkers met Koppen
DJ's: Dolf Jansen & Felix Meurders
Elke zaterdag, 12.00 - 14.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie