Programma

Wat is er allemaal aan de hand rondom de F-16 bombardementen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is er allemaal aan de hand rondom de F-16 bombardementen?

In de negende aflevering van De Derde Kamer bespreken Wouter en Lars de gebeurtenissen van de afgelopen week.

Wat is er allemaal aan de hand rondom de F-16 bombardementen? Waarom moest minister Bijleveld zich verantwoorden en waarom is voormalig minister Jeanine Hennis-Plasschaert nu onderwerp van discussie? Lars legt het uitgebreid uit.

Nederlandse jihadisten

Ook praten Wouter en Lars over Nederlandse jihadisten. VVD-Kamerlid Dilan Yesilgoz vertelde bij WNL dat de Tweede Kamer alles zou moeten doen om te voorkomen dat deze mensen naar Nederland komen, ook als dit de doodstraf betekent. Dit is niet in lijn met de VVD, de partij die normaliter juist tegen de doodstraf pleit. Mag dit dan zo gezegd worden en moeten we het serieus nemen?

Samenwerken met Geert Wilders

Verder gaat Wouter op werkbezoek bij Fleur Agema, vice-fractievoorzitter voor PVV. Ze hebben het over zwarte piet en verliefd worden tijdens het Eurovisie Songfestival. Maar ook over samenwerken met Geert Wilders, want hoe is dat nou eigenlijk?

#9 - DE DERDE KAMER met Fleur Agema, F-16 bombardement en Nederlandse jihadisten - De Derde Kamer

HOE TE BELUISTEREN?

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van De Derde Kamer. Deze is onder meer te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes. Natuurlijk vind je onze podcasts ook op Spotify.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Wouter hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

WOUT2DAY EN VINYL FRIDAY

Je hoort Wouter van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 uur met Wout2Day en op vrijdag met Vinyl Friday op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie