Programma

Vanavond in Top 2000 A Gogo: Jeangu Macrooy en Alice Cooper

  1. Nieuwschevron right
  2. Vanavond in Top 2000 A Gogo: Jeangu Macrooy en Alice Cooper

Het belooft weer een muzikale aflevering te worden met onder andere Jeangu Macrooy, Angela Groothuizen en Ron Brandsteder.

Oasis en Blur

Angela Groothuizen kennen we natuurlijk van de talentenshows, maar misschien nog wel beter als zangeres. Ze strijdt in de muziekquiz tegen Jeangu Macrooy. Ron Brandsteder komt ook even langs. Hij vertelt over zijn ontmoeting met Colin Blunstone van The Zombies. Om je muzikale kennis bij te spijkeren vertelt Leo Blokhuis over de strijd tussen Oasis en Blur, maar komen er ook reportages over 'How You Gonna See Me Now' van Alice Cooper en 'Black By Dope Demand' van King Bee voorbij.

Vanavond om 19.25 uur op NPO 3

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000 Short Movies

Top 2000 Short Movies is een nieuw bijzonder filmproject van de NTR. Vier Nederlandse regisseurs hebben een korte speelfilm gemaakt aan de hand van een nummer uit de Top 2000. Ze hebben de letterlijke songtekst gebruikt als uitgangspunt voor hun film. En dat levert vier verrassende en totaal verschillende korte speelfilms op. De eerste vertelt het verhaal van 'Hey Joe' van Jimi Hendrix!

HEY JOE – JIMI HENDRIX

Regie & Scenario: Robert Schinkel

In het luxe bejaardentehuis wil de oude Joe zijn overspelige vrouw gaan neerschieten, maar de verpleegster gelooft hem niet, totdat er harde schoten klinken…

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000
25 - 31 december
Bekijk de lijst
#NPORadio2 #Top2000

De Top 2000 start Eerste Kerstdag om 9.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie