Programma

Hoe krijg je die strepen in een voetbalveld?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe krijg je die strepen in een voetbalveld?

In de nieuwe YouTube-serie Bureau Kijk in de Vegte zoekt Jeroen Kijk in de Vegte samen met sidekick Sanne Blankena antwoorden op de meest uiteenlopende vragen.

Terwijl het stadion kolkt en de 22 matadoren zich klaarmaken voor weer een nieuwe strijd tussen de lijnen, gaat de strijd voor grasmeester Erwin Beltman al veel eerder van start. Dag in dag uit zorgt hij voor de perfecte grasmat in de Rotterdamse Kuip en won daarmee al meerdere keren de prijs voor het beste veld van Nederland. De perfecte man om het antwoord op de vraag van deze week te halen dus, want hoe is het toch mogelijk dat er van die loeistrakke strepen op het veld staan?


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen vraag is te gek voor Bureau Kijk in de Vegte en belooft dan ook 100% antwoordgarantie. Het team van Bureau Kijk in de Vegte gaat op onderzoek uit en spreekt met experts om erachter te komen wat het antwoord op jouw prangende vraag is. Zo komen ze erachter hoe je een tompouce eet zonder te knoeien bij Robèrt van Beckhoven en reizen ze af naar de Rotterdamse Kuip om te achterhalen hoe er van die strakke strepen op het veld aangebracht worden.

Bureau Kijk in de Vegte

Je hoort Bureau Kijk in de Vegte met Jeroen en Sanne ook iedere zondagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie