Programma

Dit nummer gaf Danny Vera steun na het overlijden van zijn vader

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit nummer gaf Danny Vera steun na het overlijden van zijn vader

In nieuwe afleveringen van Top 2000 Pick-up tour gaat Bart Arens in gesprek met Danny Vera en Piet Paulusma over bijzondere nummers in de Top 2000.

Zanger Danny Vera, de kersverse nummer 1 van de Top 2000, praat met Bart Arens over een voor hem bijzondere plaat uit de lijst: That’s Life, van Frank Sinatra. Deze plaat gaf hem steun na het overlijden van zijn vader. "Dit liedje hielp mij door de tijden heen waarin ik dacht: Ik kan wel een oppeppertje gebruiken", vertelt Vera. "Het was mijn strijdlied."


Video niet beschikbaar

Diskjockey Piet Paulusma

Piet Paulusma gaat samen met Bart Arens terug naar de winter van 1979. Het jaar waarin Chiquitita van ABBA een winterhit was. De weerman heeft warme herinneringen aan dit jaar waarin hij deze plaat als diskjockey in een bardancing draaide. "Dit geeft de wintersfeer", vertelt Paulusma.

Video niet beschikbaar

Top 2000 pick-up tour

In de Top 2000 Pick-up tour ontdekken onze dj's bijzondere verhalen van bekende Nederlanders bij platen uit de Top 2000. Ze spreken onder anderen met Dionne Stax, Tim Hofman, Monic Hendrickx, Edsilia Rombley en Guido Weijers. Klik hier voor meer info.

Volg de NPO Radio 2 Top 2000

De beste, leukste en mooiste liedjes ooit hoor je van 25 t/m 31 december in de Top 2000! Je volgt de lijst der lijsten via radio, tv en online. Bekijk de lijst van dit jaar.

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie