Programma

Jongetje schrijft liefdesbrief aan prinses Ariane

  1. Nieuwschevron right
  2. Jongetje schrijft liefdesbrief aan prinses Ariane

De negenjarige René uit Tilburg heeft een oogje op prinses Ariane, dus besloot hij haar een briefje te schrijven. En wat denk je? Hij kreeg een briefje terug!

Ouderwetse romanticus

Je zal maar verliefd zijn op één van de dochters van koning Willem-Alexander. Hoe krijg je dan ooit de aandacht van het meisje van je dromen? René van Olphen uit Tilburg is een ouderwetse romanticus en stuurde dus gewoon een liefdesbrief aan degene die zijn hart had gestolen, prinses Ariane.

Het mooiste meisje

Verliefd zijn is natuurlijk nog een beetje een vreemde ervaring als je zo oud bent als René, dus hij ging naar zijn juf voor advies. Samen hebben ze een brief opgesteld. René stopte het lieve briefje in een roze envelop met gekleurde hartjes erop en verstuurde het naar paleis Noordeinde.

"Je bent het mooiste meisje van de hele wereld", schreef René aan Ariane.

Antwoord

René verstuurde het briefje met Valentijnsdag en daarna bleef het stil... Tot er ineens een envelop werd bezorgd voor René. In de envelop zat een foto van de koninklijke familie en een bedankbriefje namens de vorst en vorstin. De foto krijgt een speciaal plekje op zijn slaapkamer, zodat hij elke avond kan wegdromen van het prinsesje.

Ster advertentie
Ster advertentie