Programma

WK aanmoedigingsliedjes

  1. Nieuwschevron right
  2. WK aanmoedigingsliedjes

Vrijdag staan onze voetbalhelden tegenover de Spanjaarden, om onze mannen extra te bemoedigen zochten we bijpassende Top 2000 hits voor ze.

Met deze hits scoor je altijd, nu maar hopen dat 'onze jongens' dat ook doen:

Aanvallen!

Dirk Kuyt is een van onze aanvallers en wordt ook wel 'de man die alles kan' genoemd, of zoals Barry White zo mooi zong: 'You're The First The Last My Everything'.

Kuyt is natuurlijk niet de enige aanvaller, onder andere Van Persie voetbalt aan zijn zijde. Volgens een onderzoek van een Datingsite willen vrouwen graag daten met Robin van Persie. Daten heeft niks met voetbal te maken, maar wat extra liefde kan nooit kwaad. Voor hem spelen we dus: 'Make You Feel My Love' van Adele.

Leeuwen

Hij is dan misschien wat klein van stuk, middenvelder Wesley Sneijder voetbalt als een leeuw. 'Little Lion Man' van Mumford and Sons lijkt dan ook speciaal voor hem geschreven te zijn.

Teamgenoot Nigel de Jong bracht Nederland op de tweede plek tijdens het WK in 2010 en daarom zingen wij voor hem 'Forever Young' van Alphaville.

Verdedigers

Zeg je Daley Blind dan denken we aan: 'I Can See Clearly Now The Rain Is Gone' van Johnny Nash want anders dan zijn naam doet vermoeden is Daley Blind een scherpe verdediger, niks ontgaat er aan zijn ogen (en zijn benen).

Medeverdediger Darry Janmaat staat bekend om zijn enerverende spel aan de rechterkant van het veld. 'Alway's Look On The (B)Right Side Of Life', toch Janmaat?

Man of the match

Doelman Jasper Cillessen werd in 2010 verkozen tot 'man of the match'... de jonge blonde speler laat zich niet uit het veld slaan, voor hem dus: 'The Man Who Can't Be Moved' van The Script.

Michel Vorm zou ook voor het goal kunnen staan en kreeg in 2007 de titel 'Speler van het jaar in Utrecht'. Voor hem was het 'A Very Good Year' zoals Frank Sinatra zong, hopelijk maakt hij van 2014 ook een overwinningsjaar.

Tim Krul is net als Cilessen en Vorm geselecteerd als doelman, voor hem en natuurlijk voor de rest van het elftal kozen wij 'Heroes' van David Bowie. Voor ons zijn jullie nu al helden!

Met welk nummer moedig jij onze spelers aan?

Ster advertentie
Ster advertentie