Programma

Bekijk hier alle afleveringen van Schaamteloos met Shay

  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk hier alle afleveringen van Schaamteloos met Shay

Het seizoen van Schaamteloos met Shay is alweer afgelopen! Maar niet getreurd, want hier vind je alle afleveringen terug.

In de allereerste aflevering van Schaamteloos met Shay ging Shay Kreuger het gesprek aan met zangeres Melanie van Mell & Vintage Future. Deze Volendamse zangeres praat openhartig over haar liefdesleven en waarom ze al een lange tijd geen seks meer heeft gehad.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Powervrouwen

In de andere afleveringen praat Shay onder andere met Roxeanne Hazes over tekenen van boven van haar vader. Ook Shirma Rous schuift aan, die vertelt hoe ze het roer heeft omgegooid en vijftig kilo is afgevallen. In de vierde aflevering gaat Shay in gesprek met Blackbird die vertelt waar ze haar inspiratie vandaan haalde om het nummer 'Tell Your Mama' te schrijven. Voor de laatste twee afleveringen verwelkomde Shay Inge van Calkar en Michelle David van Michelle David & The Gospel Sessions.

Schaamteloos met Shay

Shay Kreuger ging een aantal weken lang het gesprek aan met bekende Nederlandse zangeressen. Door schaamteloze (maar altijd respectvolle) vragen te stellen, heeft ze haar gasten beter leren kennen. Bekijk hier alle afleveringen terug.

Luister je liever?

Schaamteloos met Shay is ook terug te luisteren als podcast. Hieronder bijvoorbeeld, of via deze link.

​Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie