Podcast - Schaamteloos met Shay
In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. Met een aantal schaamteloze vragen probeert zij haar gast beter te leren kennen. Altijd respectvol en altijd op een toffe manier.

Afleveringen

#6 - Schaamteloos met Shay en Michelle David

In deze aflevering is Amerikaanse zangeres Michelle David van Michelle David & The Gospel Sessions te gast. Shay vraagt haar waarom ze het interview niet in het Nederlands wil doen, aangezien Michelle hier al 29 jaar woont. Verder vertelt de zangeres over de periode waarin ze te horen kreeg dat ze kanker had. En hoe ze hiermee is omgegaan

#5 - Schaamteloos met Shay en Inge van Calkar

In deze aflevering gaat Shay Kreuger het gesprek aan met zangeres Inge van Calkar. Door de relatietherapie van haar ouders raakte zij geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan als psycholoog. Aan Shay vertelt ze hoe het is om deze twee beroepen met elkaar te combineren. Verder legt ze uit waarom zij het geloof achter zich liet. En praat zij openhartig over het overlijden van haar oma.

#4 - Schaamteloos met Shay en Blackbird

In deze aflevering gaat Shay Kreuger het gesprek aan met zangeres Blackbird. Blackbird vertelt over een vervelende relatie die ze achter de rug heeft, waar ze haar inspiratie vandaan haalde om het nummer 'Tell Your Mama' te schrijven. Verder wordt gepraat over de avonturenperiode waarin Blackbird daarna is beland.

#3 - Schaamteloos met Shay en Shirma Rouse

In deze aflevering gaat Shay Kreuger het gesprek aan met Shirma Rouse. Shirma vertelt over hoe ze het roer heeft omgegooid en 50 kilo is afgevallen. En over de discriminatie die zij over zich heen heeft gekregen door de jaren heen, vanwege haar overgewicht. Verder praat ze over wat zij nou echt lekker vindt tijdens de seks. En is ze openhartig over haar eenzaamheid.

#2 - Schaamteloos met Shay en Roxeanne Hazes

In deze aflevering gaat Shay Kreuger het gesprek aan met Roxeanne ‘de dochter van André’ Hazes. Zij praten over tekenen van boven, die Rox wel eens van haar vader heeft gekregen. Ook haar zoontje Fender ziet de overleden volkszanger wel eens in zijn slaap. En heeft sindsdien een obsessie voor zijn opa. Verder vertelt Roxeanne over de narigheid die ze vaak te horen krijgt op social media. En over de band met haar broer die onlangs is hersteld.

#1 - Schaamteloos met Shay en Mell van Mell & Vintage Future

In deze eerste aflevering van Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger het gesprek aan met zangeres Mell van Mell & Vintage Future. Deze Volendamse zangeres praat hierin openhartig over haar liefdesleven en waarom ze al een lange tijd geen seks meer heeft gehad. Verder hoor je wat ze ervan vindt om nog steeds thuis te wonen bij haar ouders. En vertelt ze over de burn-out waarin ze het afgelopen jaar heeft gezeten.