Programma

De mooiste WK-hit

  1. Nieuwschevron right
  2. De mooiste WK-hit

De strijd der WK-hits is losgebarsten en ook Joris Linssen doet moedig mee. Jasper de Vries nodigde hem uit voor een gesprekje.

Joris vs KK

Jasper: 'In Knooppunt Kranenbarg hadden wij al een videoclip opgenomen voor 'Hela Holland.'
Joris Linssen: 'Oh dat hele lange nummer bedoel je?'
Jasper: 'Ja, alles zit er in, maar nu kom jij ook met een WK-hit'.

Cliché

Jasper de Vries viel in voor Bert Kranenbarg en ging met Joris Linssen in discussie over de kwaliteiten van 'Hela Holland' en 'Zing Oranje', de plaat van Joris Linssen. De DJ liet beide WK-platen horen om ze te vergelijken. 'Wat een cliché nummer met die housebeat eronder,' haalde Linssen uit over 'Hela Holland'. Waarop Jasper antwoordde: 'Je zit toch meteen in het stadion met deze plaat?'

Stemmen zijn geteld

Toch eindigde 'Hela Holland' net een plaatsje onder 'Zing Oranje'. Op Sterren.nl konden bezoekers stemmen op hun favoriet. Het nummer van Linssen eindigde op de derde plek. Jamai, Tijl en Ruben behaalden de eerste plek met hun 'Dit keer'.

Concurrentie

Had Joris Linssen gelijk? Oordeel zelf en beluister de twee nummers hier. 'Zing Oranje' is trouwens niet de enige plaat waar Knooppunt mee moet concurreren. Wij selecteerden enkele andere potentiële WK-hits.

Oranjekoorts

Mocht je nog helemaal geen symptomen van de Oranjekoorts hebben. Dan kun je hier kans maken op een badkamerconcert van Kleintje Pils. Met dit dweilorkest ben je zo in stemming.

Ster advertentie
Ster advertentie