Programma
KRO-NCRV

BZV-Sonja over afscheid: 'Ik kijk terug op een groot avontuur'

foto: KRONCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. BZV-Sonja over afscheid: 'Ik kijk terug op een groot avontuur'

In de nieuwste aflevering van Boer Zoekt Vrouw hebben boer Jouke en Rob hun definitieve keuze gemaakt. Lotte en Sonja gaan naar huis. Wouter belt in Wout2Day met Sonja. Hoe kijkt zij terug op het avontuur?

Boerin Janine weet het niet meer: ze twijfelt tussen beide mannen en vindt het maar ingewikkeld. Boer Hans eindigt met Anette, die samen op stedentrip gaan. Boer Evert heeft nog even om na te denken over zijn keuze, maar voor Jouke en Rob is dit moment al geweest. Lotte en Sonja verlaten de boerderijen. Hoe gaat het nu met Sonja? "Goed", antwoordt ze direct.

#Hommelkasten

"Als je zoiets meemaakt, beleef je dat in een roes. Ik vind het allemaal heel leuk om terug te zien", vertelt Sonja. Zijn er momenten op tv geweest die Sonja opvielen? "Eerlijk gezegd deed het me weinig, maar niet niks. Je denkt toch 'wat gebeurt daar achter mijn rug om?' maar het is zoals het is." Sonja zag haar exit al wel aankomen, want ze zag iets opbloeien tussen Rob en Wendy. Hoe heeft Wendy de hommelkasten-situatie van vorige week ervaren? "Zo is Rob", aldus Sonja. Maar voor een nieuwe liefde, vervolgt ze lachend, "zolang hij maar geen hommelkasten heeft, vind ik het goed."

Luister hieronder het gesprek terug:

Video niet beschikbaar

Wout2day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 op NPO Radio 2. Met de lekkerste muziek om je avond mee te beginnen, een samenvatting van de dag en het nieuws van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie