Programma

The Weeknd probeert oude liefde te heroveren op TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. The Weeknd probeert oude liefde te heroveren op TopSong

De Canadese Abel Makkonen Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, is aankomende week extra vaak te horen op NPO Radio 2. 'Save Your Tears' is TopSong.

The Weeknd scoorde in 2017 een TopSong met 'Rockin' en heeft een aantal jaar later geen introductie meer nodig. Zijn 'Blinding Lights' werd een enorme hit en niet lang na de release van deze single dropte hij het album After Hours. Met de komst van dit album zet The Weeknd zich permanent op de kaart als pionier van de popmuziek, maar ook zijn vertrouwde R&B-vibes zijn nog rijkelijk aanwezig.

'Save Your Tears'

Op het nummer zingt Tesfaye over een van zijn oude liefdes. De reden dat hij "save your tears" zingt, is omdat hij haar opnieuw voor zich probeert te winnen, maar niet wil dat zij gaat huilen zodra ze hem ziet. Hij bevestigt hiermee dat hij haar hart heeft gebroken en zingt dan ook over beloftes die hij niet is nagekomen: "So, I made you think that I would always stay, I said some things that I should never say. I broke your heart like someone did to mine and now you won't love me for a second time." Verpakt in een poppy dansbaar jasje gun je Abel die tweede kans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

BELUISTER ALLE TOPSONGS

Wil je 'Save Your Tears' of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie