Programma

Gijs is 50 jaar!

  1. Nieuwschevron right
  2. Gijs is 50 jaar!

Gijs Staverman is 50 jaar geworden en dat werd uitgebreid gevierd! Wouter van der Goes kaapte het programma, Gijs kon alleen maar toekijken en liet alles met zijn typische vrolijke lach over zich heen komen.

The Roast

Gijs gaat al een tijdje mee op de radio en dat mag iedereen weten. Reden genoeg voor stand-up comedian Martijn Koning om Gijs een officiële roast te geven. "Als Peter R. de Vries en Ivo Niehe een liefdesbaby zouden hebben, was het Gijs." Gijs kan het gelukkig wel waarderen. "Ik ben nog nooit op zo'n leuke manier afgemaakt."

Ik niet!

Volgens Wouter is het voor Gijs soms lastig om het niet over zichzelf te hebben. Omdat hij jarig is mag hij daarom voor één keer het spelletje 'Ik niet' zelf spelen. Kan Gijs het volhouden om een minuut lang geen 'ik' te zeggen? Gijs neemt maar al te graag de uitdaging aan en dat ziet er zo uit!

Groot cadeau

Bij een verjaardag horen ook cadeautjes. Gijs is dol op een bepaalde winkel en smeert hiervan iedereen in zijn omgeving de spullen ervan aan. "We denken dat hij er aandelen in heeft", zegt iemand van de redactie. Wouter belt daarom met zijn favoriete winkel en die hebben een heel bijzonder en groot cadeau voor hem klaar staan.

Compilatie

Er gebeurde zóveel tijdens de uitzending dat we alle verrassingen hebben samengevat in een paar minuten. Bekijk de video!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gijs 2.0
Ma t/m vr 12.00 - 14.00 uur
DJ: Gijs Staverman​

Ster advertentie
Ster advertentie