Programma

Horrorwatjes over Rob Zombie, hekserij en brandende kruizen

  1. Nieuwschevron right
  2. Horrorwatjes over Rob Zombie, hekserij en brandende kruizen

Hoewel Mike en Suzanne toegeven dat ze horror best eng vinden laten ze zich door luisteraar en muzikant Burcak meenemen in de bloederige wereld van muzikant/regisseur/cultheld Rob Zombie.

Antoin vertelt hoe hij als recalcitrante puber in de ban raakte van het album At War With Satan van Venom. Als hij erover praat raakt hij opnieuw in vervoering. Laat je verder onderdompelen in de 'witchcraft' van het ongrijpbare doomduo Frayle, wordt stil van Antimatter, en breek de boel af met de nieuwe Pestilence! Slipknot komt voorbij, The Sisters of Mercy, Airborne, en Mike weet precies te vertellen waar de mannen van Gorefest zich tegenwoordig mee bezig houden. Kan dat allemaal in een uur?

Check het in de nieuwste aflevering van De Keiharde Pödcast:

#5 - Horror-watjes over Rob Zombie, hekserij en brandende kruizen. (S03)

Op Spotify vind je bovendien onze Keiharde Tiplijst, elke week de nieuwste en spannendste tracks!

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

De Keiharde Pödcast

Rock en metal krijgen volgens de fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat ook en bieden deze specifieke groep luisteraars een eigen plek voor nieuws, platen en verhalen. Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Luisteraars vragen hun favoriete keiharde tracks aan en vertellen wat juist deze plaat met hen doet, verder interviews met muzikanten en veel aandacht voor al het moois dat de rijke Nederlandse rock en metal scene te bieden heeft.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, albumrecensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar dekeiharde@avrotros.nl of stuur een bericht via Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie