Programma

Elles verrast zus vanuit Saoedi-Arabië met Top 2000 VIP-ontbijt

  1. Nieuwschevron right
  2. Elles verrast zus vanuit Saoedi-Arabië met Top 2000 VIP-ontbijt

Bij Jan-Willem Start Op kan je kaartjes winnen voor een speciaal Top 2000 VIP-ontbijt. Elles is een van de gelukkigen. Ze schuift alleen niet zelf aan tafel, maar schenkt de kaartjes aan haar zus!

Helaas kan Elles zelf niet naar het Top 2000 Café, omdat ze in Saoedi-Arabië zit. Daarom belt ze haar zus Annemieke op om haar te verrassen met deze mooie prijs. "Het is echt een geweldige meid. Ze is een paar jaar geleden gescheiden en ze doet alles ongelofelijk goed met meiden", vertelt Elles trots. "Met de kerstsfeer moet ze gewoon een leuke tijd hebben en ik gun het haar ontzettend." Benieuwd hoe Annemieke reageert op dit mooie nieuws? Luister het fragment hieronder terug.

Elles verrast haar zus vanuit Saoedi-Arabie met een Top 2000 VIP-ontbijtje

Hoe kan je kaartjes winnen?

Luister nog tot en met vrijdag naar Jan-Willem Start Op om kans te maken op kaartjes voor een Top 2000 VIP-ontbijtje. Winnen doe je door een appje te sturen, dus houd je NPO Radio 2-app bij de hand tijdens de uitzendingen!

Jan-Willem Start OP

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6:00 en 9:00 uur op NPO Radio 2.

Top 2000

Check nu op staatieindetop2000.nl of jouw favoriete platen dit jaar in de Top 2000 staan. Op vrijdag 20 december onthullen we de complete lijst met noteringen. De uitzending van de Top 2000 begint op 25 december om 08.00 uur.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie