Programma

Ti

  1. Nieuwschevron right
  2. Ti

De succesvolle Nederlandse DJ heeft een remix gemaakt voor de campagne van de Childhood Foundation, de stichting waarbij prinses Madeleine werkzaam is.

Love Is The Answer

Het nummer van de Edison-winnende DJ heet ‘Love Is The Answer’ en is via iTunes en de speciale website www.thankyou.org te verkrijgen. De opbrengst van het lied gaat naar de World Childhood Foundation, dat in 1999 door de Zweedse koningin Silvia werd opgericht. De stichting lanceert eind augustus een nieuwe campagne onder de naam ‘Dank u!’.

Chris O'Neill

“Ik kan nog niks zeggen over die campagne, maar ik kan niet wachten u allen te verrassen met wat eind deze zomer komt”, laat de enthousiaste Madeleine alvast weten. De Zweedse prinses is net enkele dagen terug van haar huwelijksreis met Chris O’Neill, met wie ze op 8 juni in het huwelijksbootje is gestapt.

Valentino

Eerder deze week nam het bruidspaar een kijkje bij de modeshow van Valentino in Parijs. De Italiaanse modeontwerper is verantwoordelijk voor de bruidsjurk van zowel prinses Madeleine als haar moeder koningin Silvia.

Ster advertentie
Ster advertentie