Programma

Krijgt Veronica Inside een nieuwe presentator?

  1. Nieuwschevron right
  2. Krijgt Veronica Inside een nieuwe presentator?

Gaat voetbalpraatprogramma Veronica Inside na de zomerstop door? Het is een vraag die veel mensen deze dagen bezighoudt. Volgens Angela de Jong willen Johan Derksen en René van der Gijp wel verder, maar zonder Wilfred Genee.

Het einde van Veronica Inside lijkt nabij. Na de uitzending van afgelopen maandagavond, waarin de mannen de racisme-rel van de afgelopen weken bespraken, lijkt het over en uit met het programma.

'Programma opgeblazen'

Volgens Johan Derksen heeft Wilfred Genee met zijn houding en rol in de uitzending het programma opgeblazen en het format verknald. René van der Gijp schaart zich achter de voetbalanalist, die in opspraak kwam over een vermeende racistische grap over rapper Akwasi. “Van der Gijp en ik zouden volledig ongeloofwaardig zijn als we met Wilfred dit programma op deze manier blijven maken. We hebben dit principiële besluit genomen", aldus Derksen.

Ook Angela de Jong heeft bronnen waaruit blijkt dat Wilfred Genee niet meer als presentator terugkeert aan tafel. “Ik begrijp dat van der Gijp en Derksen inmiddels een andere presentator op het oog hebben", vertelde ze zojuist in Gijs 2.0. Hoewel de tv-columnist nog wel een slag om de arm lijkt te houden...

Beluister het hele gesprek:

Gijs 2.0

Je hoort Gijs 2.0 elke werkdag van 12:00 tot 14:00 op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie