Programma

Het beste deze week

  1. Nieuwschevron right
  2. Het beste deze week

Heb je

Mijlpaal

De Radio 2 Mijlpaal 2014 gaat naar Caro Emerald! Ze krijgt de prijs vanwege haar indrukwekkende carrière die in vijf jaar tijd is neergezet. Beluister hier haar reactie.

Boudewijn de Groot 70

In ons verjaardagsfeestmaand viert niemand minder dan Boudewijn de Groot zijn 70e verjaardag. Beluister vijf Top 2000 hits van de muziekheld.

Let's get digital

Er hangt iets in de lucht... Digital Radio + is nu overal via de ether te ontvangen! Lees er meer over.

Milow WK-correspondent

Zanger Milow ('Ayo Technology', 'You And Me', In My Pocket)') stapt even uit het muzikale vak en zal voor de NOS zijn team in de gaten gaan houden. Wat dat precies inhoudt vroeg Henk van Steeg aan de zanger.

De Eagles

De mannen van de Eagles gaven 22 en 23 mei een optreden in Ziggo Dome. De concerten in Amsterdam zijn de eerste optredens van de History of the Eagles tour en luisteraar Paul was er donderdagavond bij: 'Het was een geschiedenisles, het accent lag echt op de juweeltjes van vroeger,' vertelde hij in De Heer Ontwaakt!

Radio 2 Verjaardagsfeest

De Radio 2 DJ's vieren eind mei gezamenlijk hun verjaardag en jij kunt er nog steeds bij zijn! Lees hier alle informatie hoe je kans maakt op kaarten.

Verder

Verder was Eva Simons te gast, en sprak Daniël met Gers Pardoel over het nummer dat hij voor zijn vader schreef.

Dit en nog véél meer hoorde je afgelopen week op Radio 2. Speciaal voor jou verzamelden wij de leukste fragmenten! Behoefte aan meer Radio 2 video's of fragmenten? Kijk dan eens hier.

Ster advertentie
Ster advertentie