Programma

De Top Song is deze week van U2

  1. Nieuwschevron right
  2. De Top Song is deze week van U2

Deze week hoor je een nieuw nummer van de plaat Songs Of Experience! NPO Radio 2 draait 'Get Out Of Your Own Way' deze week extra vaak.

Samenwerking

Eerder kregen we al andere muziek van het nieuwe album zoals 'You're The Best Thing About Me' en 'The Blackout'. De Top Song van deze week bestaat uit een samenwerking tussen U2 en Kendrick Lamar. Dit keer zijn de rollen omgedraaid, want op Lamars album Damn horen we de mannen van U2 ook! Om de nieuwe plaat Songs Of Experience te luisteren moet je nog heel even geduld hebben, want het ligt vanaf 1 december pas in de winkels.

Luister hieronder 'Get Out Of Your Own Way':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bono bellen

Onlangs stond Ruud nog in São Paulo om Bono en gitarist The Edge te interviewen. Dat interview komt binnenkort op NPO 1. Bart wil de zanger van U2 natuurlijk verblijden met het goede nieuws dat hun nummer de Top Song is, maar hij neemt niet op...

Luister het hieronder:

NPO Radio 2 Top Song: U2 - 'Get Out Of Your Own Way'

Nederlands tintje

De albumhoes is gemaakt door de Nederlandse Anton Corbijn. Hij werkt al langer samen met de Ierse band U2. Op de cover staan twee kinderen van de bandleden Bono en The Edge, Eli Hewson en Sian Evans.

Spotify-playlist

Elke week kiezen de dj's van NPO Radio 2 een nieuwe Top Song. Wil jij op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Albumcover

Ster advertentie
Ster advertentie