Programma

Meest gedraaid in UK

  1. Nieuwschevron right
  2. Meest gedraaid in UK

Within Temptation heeft succes in Engeland. Hun single 'Whole World Is Watching' is de meest gedraaide track op de Britse radio.

Populair in Engeland

Bert belt met de enthousiaste leadzangeres van de Nederlandse metalband, Sharon den Adel: "We zijn heel blij!" De band probeert al jaren voet aan grond te krijgen in Engeland, maar de laatste jaren gaat het steeds beter. Zo hebben ze in Wembley Arena gespeeld en zijn ze samen met grote namen als London Grammar en de Artic Monkeys genomineerd voor de Britse AIM Awards.

Wereldtournee

De bandleden van Within Temptation vinden hun succes in Engeland bijzonder, omdat er veel bands uit dat land komen die zij te gek vinden. "Als je daar dan ook even mag schitteren, is dat gaaf." De band heeft niet alleen succes in Engeland, binnenkort beginnen ze aan hun wereldtournee door onder andere Noord- en Midden-Amerika. Is het dan nog wel spannend om in Nederland op te treden? "Ja Natuurlijk. Hier doen we een theatertour, dan laat je weer een hele andere kant van jezelf zien," aldus de zangeres.

Songfestival

Eén van de publieksfavorieten voor het Eurovisie Songfestival, mede dankzij hun internationale bekendheid, is toch wel Within Temptation...

Luister hier of de band al is benaderd voor het songfestival en naar het hele gesprek met Sharon.

Ster advertentie
Ster advertentie