Programma

Bioscoopfilm over leven Michael Jackson op komst

  1. Nieuwschevron right
  2. Bioscoopfilm over leven Michael Jackson op komst

De producer van speelfilm Bohemian Rhapsody heeft zichzelf nu ook van de rechten voor een film over Michael Jackson verzekerd.

Na de rechten voor een biopic over Bee Gees te kopen, heeft producer Graham King ook alvast de rechten geclaimd om een film te maken over het leven van Michael Jackson. Er is groen licht vanuit de Jackson Estate en King heeft zelfs al een scriptschrijver weten te strikken. Namelijk drievoudig Oscar-genomineerde John Logan, met wie hij al eerder samenwerkte aan film The Aviator.

De film gaat over het leven van Michael, van zijn jeugd en succesvolle carrière tot zijn plotselinge dood. King geeft wel aan dat de film het verleden van Michael niet probeert goed te praten.

SPEELFILMS OVER MUZIKANTEN DOEN KASSA RINKELEN

Kaartjes voor speelfilms over het leven van beroemde muzikanten gaan de laatste tijd als warme broodjes over de toonbank van bioscopen. Dat weten Paramount en producer Graham King maar al te goed. Eerstgenoemde was de producent van de succesvolle Elton John-film Rocketman, terwijl Graham King als producent werkte aan Queen-film Bohemian Rhapsody. Hij heeft ook de rechten voor een speelfilm over Bee Gees gekocht.

Michael Jackson in Top 2000

De King of Pop stond in 2018 maar liefst 24 keer in de Top 2000. Mag Michael ook dit jaar niet ontbreken in de lijst? Wees er dan zeker van op hem te stemmen tussen 1 t/m 7 december tijdens de Top 2000 Stemweek.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie