Programma

Top Song 'Diggin'

  1. Nieuwschevron right
  2. Top Song 'Diggin'

Het gaat goed met zangeres Sharon Kovacs. Met 'My Love' had ze al een hit te pakken en nu is haar single 'Diggin' ook nog eens Radio 2 Top Song.

Muziektalent

De Eindhovense Kovacs breekt in 2014 door met de single 'My Love'. Ze maakt kans op een prestigieuze Edison Award voor beste nieuwkomer en de Volkskrant benoemt haar tot hét muziektalent voor 2015. In april wordt haar eerste plaat Shades Of Black verwacht.

'Het klonk te goed'

Voor haar debuutalbum werkt de zangeres samen met producer Oscar Holleman, die eerder samenwerkte met onder andere Krezip en Within Temptation. Kovacs stuurt Holleman een link van haar cover van 'I´ve Seen That Face Before' van Grace Jones. De producer verveelt zich en besluit haar versie van het nummer te beluisteren. Hij schrikt omdat hij zo onder in de druk is. Holleman: 'Het klonk te goed'.

Waardering

Ook Radio 2 kan haar stemgeluid erg waarderen en benoemt 'Diggin' tot Top Song. De komende week zal de zangeres daarom extra vaak te horen zijn met haar single die als tweede nummer op haar debuutplaat staat. Kun je niet wachten? Hierboven kan je de plaat alvast beluisteren.

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie