Programma
BNNVARA

Jan-Willem mocht Sting interviewen onder een bijzondere voorwaarde

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem mocht Sting interviewen onder een bijzondere voorwaarde

Jan-Willem en Jeroen testen de kennis van luisteraars op de Instagram van NPO Radio 2. Ze vertellen beide een sterk verhaal uit hun radiocarrière. Eén klopt en één is onzin, maar welke?

Jan-Willem en Jeroen hebben in hun radiocarrière al veel opmerkelijke dingen meegemaakt. Situaties die zo buitengewoon zijn, dat ze háást niet waar lijken. In deze nieuwe serie vol sterke verhalen testen ze je intuïtie. Bekijk de eerste aflevering hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het verhaal dat klopt? Dat is het sterke verhaal van Jan-Willem. In 2013 kreeg hij een opmerkelijk interviewverzoek van Sting. "De voorwaarde was: geen microfoon mee. Wat natuurlijk heel raar was voor een radio-interview", vertelt Jan-Willem. Sting was op dat moment bezig met The Last Ship, een musicalproject over zijn jeugd. "Dus ik mocht Sting interviewen, of eigenlijk was het meer een gesprek, drie kwartier lang achter de coulissen bij North Sea Jazz. En dat was helemaal mooi aangekleed met Chesterfield meubels en heel gezellig gemaakt. En daar zaten we dus te babbelen."

Bekijk het hele verhaal hieronder:

Volgende aflevering als eerste zien? Volg NPO Radio 2 dan hier op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie