Programma

'Outlaw In 'Em' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Outlaw In 'Em' is TopSong!

Waylon schrijft 'Outlaw In 'Em' om Nederland mee te vertegenwoordigen tijdens het Songfestival. We zijn natuurlijk super trots en het nummer is bekroond tot TopSong!

Songfestival

Het is ons allemaal niet ontgaan dat Waylon Nederland dit jaar vertegenwoordigt op het Songfestival. Met welk nummer hij dat gaat doen, bleef nog een mysterie. Tot nu! Waylon maakt bij De Wereld Draait Door bekend met welk nummer hij voor ons naar Lissabon vertrekt. 'Back Together', 'The World Can Wait', 'That's How She Goes' en 'Thanks But No Thanks' zijn de nummers die het niet worden. Hij gaat het Songfestival namelijk bestormen met 'Outlaw In 'Em'. Ook bij onze dj's blijft dit niet ongehoord. Zij kiezen 'Outlaw In 'Em' namelijk tot TopSong. Deze week word je alvast ondergedompeld in Songfestival-sferen!

Muziekcafé

Zaterdag 3 maart speelde Waylon 'Outlaw In 'Em' live in het muziekcafé. Heb je dit gemist? Geen nood, want bekijk hier de hoogtepunten!

Beluister hier het nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg onze Spotify-Playlist

Elke week kiezen de NPO Radio 2-dj's een nieuwe TopSong. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist! Daar vind je al onze NPO Radio 2 TopSongs.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Huub Verwey

Ster advertentie
Ster advertentie