Programma

Berichten in de app: Top 2000 Stemweek en het Top 2000 online café

  1. Nieuwschevron right
  2. Berichten in de app: Top 2000 Stemweek en het Top 2000 online café

Jullie gebruiken onze app massaal om leuke berichtjes naar de studio te sturen. Onze dj's kunnen ze alleen onmogelijk allemaal beantwoorden. Daarom helpen wij een handje!

Aan elke vakantie komt een einde

Wouter en Frank mochten vorige week even op de winkel van Jan-Willem Start Op passen en wat deden ze dat goed! Jan-Willem en Jeroen konden daardoor met een gerust hart van een welverdiende vakantie genieten, maar aan alle rust komt een keer een einde. Deze week mocht ons vaste ochtendduo weer aantreden om samen met jullie op te starten:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


En daar was luisteraar Esther zo te zien heel blij mee:

Wij zijn ook blij dat ze er weer zijn, Esther! Voorlopig hoef je Jan-Willem en Jeroen geen ochtend meer te missen. ?

Stembusje komt zo...

De Top 2000 Stemweek staat voor de deur! Van 1 t/m 7 december kan je weer stemmen op jouw favoriete platen. En natuurlijk staan we elke dag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zo kwam de volgende vraag van luisteraar Ben binnen:

Nou Ben, je hebt geluk. De Top 2000 Stembus gaat namelijk weer rijden! En je kan zelfs langskomen om 'm uit te zwaaien. Alle informatie over de opening en de eerste stop van de Stembus vind je hier. Of je moet gewoon even contact opnemen met mede-luisteraar Mireille. Die is namelijk uitstekend op de hoogte:

Geen kaartje voor het Top 2000 Café?

Vorige week zijn de kaartjes voor het Top 2000 Café in de verkoop gegaan. Luisteraar Suzanne greep mis en heeft helaas geen plekje in het café kunnen reserveren:

Wat vervelend dat het weer niet is gelukt Suzanne, maar treur niet te lang. Je bent namelijk altijd welkom in ons café. In dit artikel staat alles wat je moet weten om er tóch gewoon bij te kunnen zijn! ?

Daarnaast kan je het Top 2000 Café vanaf nu ook bezoeken vanaf de bank. En daarvoor is geen kaartje nodig. In ons gloednieuwe Top 2000 online café kan je namelijk dag en nacht terecht. Ga op ontdekkingstocht door de geschiedenis van de Top 2000 en vind achter ieder icoon een schat uit de rijke popgeschiedenis. Je kan je ook laten rondleiden door Leo Blokhuis, Jan-Willem Roodbeen of Matthijs van Nieuwkerk. Probeer het zelf!

NPO RADIO 2 APP

Wil je ook iets kwijt? Heb je een tip voor ons? Wil je een nummer aanvragen om je door de dag heen te slepen? Laat het ons dan weten via onze NPO Radio 2 app, te downloaden voor Android of voor iOS.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie