Programma

Noel Gallagher met nieuwe single en aankondiging EP

  1. Nieuwschevron right
  2. Noel Gallagher met nieuwe single en aankondiging EP

Noel Gallagher heeft zijn nieuwe single 'This Is The Place' uitgebracht. De track staat op de gelijknamige EP die op 27 september zal uitkomen.

De nieuwe EP van Noel Gallagher's High Flying Birds bevat drie nieuwe liedjes en twee remixes. Het is de opvolger van Black Star Dancing uit juni van dit jaar. Met die EP trok Noel de lijn door die met het laatste album Who Built The Moon? uit 2017 werd ingezet en deed hij definitief afstand van zijn kenmerkende Oasis-sound. De songwriter liet zich voor de nieuwe muziek inspireren door onder andere David Bowie en CHIC.

Tracklist This Is The Place
1. This Is The Place
2. A Dream Is All I Need To Get By
3. Evil Flower
4. This Is The Place (Dense & Pika Remix)
5. Evil Flower (The Reflex Revision)

Beluister eerste single 'This Is The Place' hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een leven na OASIS

Noel brak in de jaren negentig samen met broertje Liam door met Oasis. De twee kenden als collega's vele conflicten die het bestaan van de band meerdere keren in gevaar brachten. In 2009 viel het doek definitief voor de succesvolle groep. Inmiddels is Noel Gallagher druk met zijn High Flying Birds-project en wordt Liams tweede soloalbum op 20 september verwacht. Toch smeekt het publiek nog altijd om een reünie van de broers, maar die lijkt er voorlopig niet te komen.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie