Naar homepage
NPO Radio 2

SABRI verkiest carrière boven liefde: 'Ik ben nog niet waar ik wil zijn'

  1. Nieuwschevron right
  2. SABRI verkiest carrière boven liefde: 'Ik ben nog niet waar ik wil zijn'

In Shay! belt Shay Kreuger iedere week met iemand over de liefde. Dit keer was dat SABRI.

Het Nederlandse soultalent SABRI is een afgestudeerde twintiger als ze haar koffers pakt en naar New York vertrekt om zich volledig op haar muzikale carrière storten. Het wordt een confronterende periode voor de zangeres. "Ik was midden twintig. Dus dan ga je door relation stuff, zeg maar. En ook net klaar met school. Dus je gaat gewoon door een heel andere fase in je leven", vertelt ze eerder in One Night Stenders.

'Something I Know'

Niet lang terug had SABRI nog een NPO Radio 2 TopSong te pakken met haar nieuwe single 'Something I Know'. "Als ik de track hoor, dan denk ik gelijk: 'Over wie gaat dit'", zegt Shay. Maar het nummer gaat volgens SABRI niet per se over één specifiek persoon: "Het gaat over een moment in mijn leven, vier jaar geleden, dat ik net uit een relatie kwam. Ik besefte me toen dat ik nog niet klaar was om echt de liefde aan te gaan en eerst moest ondervinden wie ik nu eigenlijk ben. Ik heb mezelf beloofd om eerst die journey aan te gaan." Die emotie is duidelijk terug te horen op de ex-TopSong. Zo zingt ze bijvoorbeeld: "Something I know, something I know, pack you shit and go."

Is SABRI bewust vrijgezel? En wat zou ze graag nog willen leren op persoonlijk vlak? Luister hieronder naar het fragment van Shay!

SHAY!

Je hoort Shay! iedere zaterdag van 00:00 tot 02:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Suzan Alberts

Ster advertentie
Ster advertentie