Programma

Nineties eendagsvliegen

  1. Nieuwschevron right
  2. Nineties eendagsvliegen

Speciaal voor Jouw Jaren 90 zijn we op zoek gegaan naar typische eendagsvliegen uit die periode.

Deep Blue Something

De band Deep Blue Something scoorde in 1996 een grote hit met 'Breakfast At Tiffany's'. Hoewel het liedje eigenlijk geïnspireerd was op de film 'Roman Holiday', kreeg het de titel van de gelijknamige film met Audrey Hepburn. De twee albums die de band na deze hitsingle uitbrachten, konden dit succes niet evenaren. Zeg nou zelf: kun je nog een ander nummer van deze band noemen?

Jennifer Paige

Jennifer Paige brak eind jaren 90 door met haar single 'Crush', afkomstig van haar titelloze debuutalbum. Helaas voor Jennifer beef hetbij dit succes. Alhoewel... in 2008 lijkt ze terug te keren met het album Best Kept Secret. Het nummer 'Underestimated' schopt het tot een schraal succes in Nederland. Misschien hebben we haar dan toch onderschat?

Charles & Eddie

Ken je deze nog? Charles Pettigrew en Eddie Chacon brachten samen in de nineties 'Would I Lie To You' uit. Het werd een gigantische hit met top-3 notaties in 12 landen. Het bleef de enige echte hit van het twee als duo. Eddie Chacon ging solo verder. Charles overleed in 2001 aan de tragische gevolgen van kanker.

Playlist eendagsvliegen

Beluister deze en andere eendagsvliegen in deze playlist:

Welk liedje mag er niet in deze lijst ontbreken? Laat het weten in een reactie!

Ster advertentie
Ster advertentie