Programma

Headbangen op een klapstoeltje in De Keiharde Pödcast

  1. Nieuwschevron right
  2. Headbangen op een klapstoeltje in De Keiharde Pödcast

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld.

Er was livemuziek! Een snippertje. Suzanne vertelt over een test-concert van de Utrechtse blackmetalband Laster en waarom zouden we de gemaskerde mannen zelf niet even bellen om te vragen hoe het ze beviel? Luisteraars Joris en Frank maakten allebei ooit een praatje met bandleden van Sepultura: twee toffe verhalen maar van wie draaien we het verzoeknummer? Keiblij worden we van de ontdekking van de Nederlandse band Dear Mother, we verdwalen in de wondere wereld van Poppy, Riverdogs komt voorbij, een knijter van Metallica en druipend van het bloed knallen we de week uit met Canibal Corpse. Hij is weer fijn!


#6 - Headbangen op een klapstoeltje (S03) - De Keiharde Pödcast

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

Je vindt ons via nporadio2.nl/podcasts of in jouw favoriete podcast app.

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens de diehard fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat ook en bieden jou hier een eigen plek voor jouw (keiharde) muziek, nieuwtjes, anekdotes en vooral jouw inbreng. Suzanne Bosman en Mike Arntz zijn hartstochtelijke liefhebbers van het stevige genre en delen hun enthousiasme graag met jou! Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl of stuur ons een DM via Instagram!

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie