Programma

Emmely en Caroline gaan een duet opnemen met Blackbird

  1. Nieuwschevron right
  2. Emmely en Caroline gaan een duet opnemen met Blackbird

In de tweede aflevering van het online bingospektakel ‘Vrouwen met Ballen’ storten Emmely en Caroline zich weer op verschillende wensen.

Zo heeft luisteraar Karin al heel lang de wens om een keertje sidekick te zijn: "Wat mij opvalt aan een programmamaker is dat hij of zij altijd dichtbij zichzelf staat en ik vind het heel leuk om daarop te reageren." De vrouwen met ballen nemen elke wens uiterst serieus en gaan meteen aan de slag. "Bij wie zou je het liefst side kick willen zijn?", vraagt Emmely. Het antwoord is duidelijk: "Bij Stefan Stasse". In de latere afleveringen horen we vast meer van Karin en haar langgekoesterde wens.

Het duet van Emmely en Caroline

In de vorige aflevering kwam de wens van luisteraar Arjen Merks naar voren. Arjen wil graag dat Emmely en Caroline samen een duet opnemen. Dat zagen ze zelf ook wel zitten, dus schakelden ze de hulp in van Blackbird. Hoe staat het ervoor met het duet? Je hoort het hieronder in aflevering twee.

Luister hieronder naar de tweede aflevering van Vrouwen Met Ballen:

Vrouwen met Ballen

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, te beluisteren vanaf dinsdag 18 augustus via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Stitcher, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

Meer podcasts van NPO Radio 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie