Programma

'Home Is Not Home' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Home Is Not Home' is TopSong!

Novastar is terug van weggeweest en heeft meteen de TopSong te pakken met zijn nieuwe single 'Home Is Not Home'!

Bart belt met Novastar

'Home Is Not Home' is deze week TopSong! De hoogste tijd om Novastar dit nieuws te brengen. Bart belt hem op en maakt bekend dat hij de TopSong deze week te pakken heeft. "Het is ongelofelijk, dat is fantastisch, ik moet even gaan zitten!"

Beluister hier het fragment:

Bart belt met Novastar over de bekendmaking van de TopSong!

'Home Is Not Home'

Na vier jaar heeft Novastar weer een nieuwe single uit! Hij kwam onlangs bij Ruud in de studio en sprak daar over zijn terugkeer."Voor mij vliegt de tijd. Ik ben gewoon heel lang bezig geweest met nieuw werk." Ruud is in ieder geval enorm fan! Is de singer-songwriter lang bezig geweest met 'Home Is Not Home'? "Een plaat is nooit af. "Ik ben erachter gekomen dat als ik het zelf solo begin te coveren dat het dan pas af is."

"Home is not home in twee zinnen?", vraagt Ruud. "Hij is voor iemand gemaakt die in Amsterdam woont. Het gaat over een jeugdervaring van iemand die ik heb leren kennen", vertelt Novastar. Heb je het nummer nou gemist? 'Home Is Not Home' is TopSong en je gaat hem deze week extra vaak horen!

Beluister hier het nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Brighton

Veel van zijn nieuwe muziek heeft hij geschreven in het Engelse Brighton. "Brighton beviel mij gewoon meteen. Het heeft een Brighton-kleur aan mijn plaat gegeven", vertelt Novastar. Hij kon de studio natuurlijk niet verlaten zonder nog twee nummers te spelen. Hij speelde 'Never Back Down' en 'The Best Is Yet To Come' live, die nummers vind je hier.

Beluister hier het hele fragment:

Novastar over zijn nieuwe single

Volg onze Spotify-playlist!

Elke week kiezen onze NPO Radio 2-dj's een nieuwe TopSong. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist. Daar vind je al onze NPO Radio 2 TopSongs.

Foto omslag: still video

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie