Programma

Krystl en Miss Montreal dragen steentje bij

  1. Nieuwschevron right
  2. Krystl en Miss Montreal dragen steentje bij

Woensdag zamelt NPO Radio 2 de hele dag geld in voor KWF. Zangeressen Krystl, Miss Montreal en Elske DeWall zijn van de partij.

Liedje aanvragen

In alle vroegte, zo rond 8.45 uur, belt Gerard Ekdom met Sanne Hans alias Miss Montreal, die net wakker is. Gerard attendeert haar erop dat ze woensdag nóg vroeger uit bed moet, want dan komt ze tussen 7.15 en 8.15 uur liedjes zingen op het centraal station van Leiden. "Ik ben blij dat ik mijn steentje bij kan dragen", zegt Sanne. Wanneer mensen een liedje doneren, gaat Sanne dat woensdagochtend zingen. "Wel bij voorkeur iets van mezelf, want ik ken niet alle nummers uit de jaren '70", grapt ze.

Miss Montreal komt woensdagochtend optreden bij de KWF-dag in Leiden

Bijna alles

Zangeres Krystl is ook van de partij tijdens NPO Radio 2 voor KWF. Tussen 11.45 en 13.15 uur vinden we haar in Gouda, waar Gijs Staverman dan uitzendt vanuit de Collectebus. Gijs belt alvast met Krystl, die net als Miss Montreal verzoekjes gaat zingen. "Ik heb een pianist bij me die bijna alles kan spelen, dus we gaan het in elk geval proberen", vertelt ze. Later in de middag staat de Collectebus in Haarlem, met Rob Stenders en Ruud de Wild. Dan komt Elske DeWall optreden.

Krystl kijkt uit naar haar KWF-optreden

NPO Radio 2 voor KWF
Marathon Tegen Kanker
17 mei van 06.00 - 24.00

Ster advertentie
Ster advertentie