Programma

Nieuw album Skunk Anansie

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw album Skunk Anansie

De Britse band Skunk Anansie, komt later in 2010 met een nieuw studioalbum. V2 Records Benelux maakte vandaag bekend dat het een wereldwijde deal heeft getekend met de Britse band voor de release.

Opnames

Skin, Cass, Ace en Mark Richardson werken momenteel in een studio aan nieuw materiaal. Als alles goed gaat beginnen de opnames in maart. De band werkt samen met de producenten die ook bij de nieuwe tracks op het vorig jaar uitgebrachte compilatiealbum Smashes and Trashes betrokken waren, namelijk Chris Sheldon (Foo Fighters, Garbage), Jeremy Wheatley (Depeche Mode, Bon Jovi) en Cenzo Townsend (Snow Patrol, Editors, U2).

Creativiteit

Chris Boog en Tom Willinck van V2 Benelux zeggen in een persbericht: “We zijn verheugd om samen te kunnen werken met één van de beste bands binnen de huidige popmuziek op een globaal niveau.” Leigh Johnson, manager van Skunk Anansie voegt toe: “We kijken er naar uit samen te werken met een team dat op een nieuwe en innovatieve manier naar muziek kijkt waardoor creativiteit ontstaat.”

Paradiso

Skunk Anansie stond eind vorig jaar nog tweemaal in Paradiso tijdens de eerste tour van de band in negen jaar tijd.

Ster advertentie
Ster advertentie