Programma

Route NPO Radio 2 Collectebus

  1. Nieuwschevron right
  2. Route NPO Radio 2 Collectebus

Wouter en Frank slaan de handen ineen en toeren met de NPO Radio 2 Collectebus door het land om te collecteren in gemeenten waar KWF hun hulp hard kan gebruiken.

NPO Radio 2 Collectebus

Sommige gemeenten kunnen best wat hulp gebruiken bij het collecteren. Daarom toeren Frank en Wouter met de NPO Radio 2 Collectebus door het land om in verschillende plaatsen hun steentje bij te dragen. Samen met de inwoners collecteren ze op unieke wijze ten behoeve van KWF en proberen ze in vijf dagen tijd bij 5000 deuren aan te bellen.

Route

De NPO Radio 2 Collectebus strijken neer in de volgende plaatsen:

Maandag 3 september Olst
Dinsdag 4 september Terschelling
Woensdag 5 september Haastrecht
Donderdag 6 september Maastricht
Vrijdag 7 september Roosendaal

NPO Radio 2 Collectehulpteam

De mannen kunnen wel wat mentale steun gebruiken tijdens hun uitdaging. Hiervoor hebben we het NPO Radio 2 Collectehulpteam opgericht! Geef je hier op:

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Foto: Raymond van Olphen

Ster advertentie
Ster advertentie