Programma

Thema-uitzending What The World Needs Now

  1. Nieuwschevron right
  2. Thema-uitzending What The World Needs Now

Leo Blokhuis en Henk van Steeg maken zondag 12 maart een speciale thema-uitzending rondom het onlangs opgezette muziekplatform What The World Needs Now.

Positief geluid

In aanloop naar de verkiezingen en de daarbij heersende verdeeldheid in ons land heeft Leo Blokhuis een muziekplatform opgericht om samen met Nederlandse artiesten een positief geluid te laten horen. Nadat Ricky Koole al een voorzetje had gegeven met een cover van 'Desperado', volgden onder anderen Iris Hond, Brainpower, Paul de Munnik, Bertolf, Roel van Velzen, Gé Reijnders, Syb van der Ploeg en Diggy Dex met gratis te beluisteren nummers om het initiatief te ondersteunen.

Favorieten van de luisteraars

Een aantal van die artiesten is zondagavond tussen 20.00 uur en middernacht te gast bij Henk van Steeg en Leo Blokhuis om hun speciaal voor dit project opgenomen liedje te laten horen. Daarnaast kunnen ook de luisteraars van zich laten horen door een protestsong aan te vragen. Dat kan door middel van onderstaand formulier. Vul jouw favoriet aan met de reden waarom je vindt dat de tekst van dit nummer juist anno 2017 zo belangrijk is.

https://www.whattheworldneedsnow.nl/

Blokhuis
What The World Need Now
Dj: Leo Blokhuis
Zo 22.00 - 00.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie