Programma

Retropop kaarten te koop!

  1. Nieuwschevron right
  2. Retropop kaarten te koop!

Radio 2 zendt volgend jaar het festival Retropop weer uit! De voorverkoop van Retropop 2011 start op zaterdag 4 december. Erg vroeg omdat er een btw verhoging aan zit te komen per januari.

Anouk op Retropop 2011

Anouk komt naar Emmen! De Haagse zangeres is op zaterdag 18 juni de afsluiter op de jubileum editie (10e) van Retropop aan de Grote Rietplas in Emmen. Met de komst van Anouk gaat een grote wens van de organisatie in vervulling. Dat Anouk naar Emmen komt is uniek. Het is het eerste optreden van Anouk in Noord Nederland sinds 7 jaar!

Kim Wilde & Het Goede Doel terug op Retropop

In het kader van het tienjarig jubileum maken twee zeer succesvolle acts hun comeback op Retropop. Niemand minder dan Kim Wilde opent de tiende editie van Retropop. De blonde Engelse zangeres (met grote hits als Kids in America, Chequered love, Cambodia en View from a bridge) was in 2009 de afsluiter van het festival. Kim Wilde keert op veler verzoek terug in 2011. Kim Wilde had in de jaren 80 en 90 maar liefst 14 top 40 hits in Nederland waaronder de top 10 hits Kids in America, Chequered love, Cambodia, View from a bridge, Never trust a stranger en Four letter word. In 2003 scoorde ze samen met Nena een grote hit met een remake van Anyplace, anywherem anytime.

Ook terug op Retropop, Het Goede Doel. De Nederlandse succesformatie met de boegbeelden Henk Westbroek en Henk Temmink speelt op zaterdag 18 juni een uur lang haar grote hits waaronder Vriendschap, Nooduitgang en natuurlijk België.

Kijk hier voor meer informtie!

Ster advertentie
Ster advertentie