Programma

Inge van Calkar was bang dat ze te oud is om gedraaid te worden

  1. Nieuwschevron right
  2. Inge van Calkar was bang dat ze te oud is om gedraaid te worden

Deze week ondervraagt Shay zangeres Inge van Calkar. Van het afstappen van haar geloof tot haar carrière als zangeres en psycholoog; alles wordt schaamteloos besproken.

In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. Met een aantal schaamteloze vragen probeert zij haar gast beter te leren kennen. Altijd respectvol en altijd op een toffe manier. In deze aflevering is Inge van Calkar te gast!

Te oud om gedraaid te worden

Shay kwam laatst een opvallend nieuwtje tegen over Inge en dat ging over haar leeftijd. Shay: "Je bent nu 35 en ik vind het heel erg om te lezen dat je op je 35e last hebt van je leeftijd." Volgens Inge valt dat de laatste tijd mee, maar dat is wel anders geweest: "Ik dacht altijd dat ze me te oud vinden als artiest. Ze willen vast iemand als Maan, die jonger is dan ik. Ik was wel bang dat ik te oud was. Ik word nu wel opgepikt en gedraaid op de radio, dus het wordt wel beter."

Daarnaast krijgt Inge een dilemma voorgeschoteld: 'Geld of seks?':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SCHAAMTELOOS MET SHAY!

In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. Met een aantal schaamteloze vragen probeert zij haar gast beter te leren kennen. Altijd respectvol en altijd op een toffe manier.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie