Programma

Nick & Simon te gast

  1. Nieuwschevron right
  2. Nick & Simon te gast

Nick & Simon waren te gast bij de Gouden Uren waar zij vertelden over hun trip naar Groot-Brittanni

The Dream

De laatste keer dat Nick en Simon te gast waren bij Gouden Uren wilden ze niet vertellen naar welk land ze geweest waren voor hun programma The Dream. Nu eigenlijk nog steeds niet, maar het nieuws is toch al uitgelekt. "We zijn naar Engeland en Ierland geweest." legt Simon uit. "Het was als persoonlijke ervaring de leukste reis van de vier edities." Engeland is heel speciaal, aldus Nick: "Het is de hofleverancier van de popmuziek."

Voor en door de fans

Ook spraken de twee met Daniël over hun Best Of album. Hiervoor vroegen ze aan hun fans welke nummers zij er graag op wilden hebben. "In Nederland heeft die samenstelling echt voor verrassingen gezorgd." legt Nick uit. In België gaan ze dat ook op die manier doen. De Belgische markt is niet voor iedereen weggelegd. "Het is lastig te peilen, omdat we er niet wonen." Maar iedere mogelijkheid om er op te treden grijpen ze aan: "Het is heel erg leuk publiek."

Ode aan de vrouw

De meeste liedjes van het Volendamse duo zijn odes aan vrouwen, zo had het liedje 'Julia' maar liefst 178 versies met allemaal verschillende namen. "Maar dan bereik je nog niet alle vrouwen," zegt Simon. "Hoe los je dat op? Nou, door álle vrouwen op een voetstuk te plaatsen." Daarom maakten ze tijdens een concert een wel heel speciaal liedje. Daniël vond dat nummer zo leuk, dat hij die ook draaide.

Favoriete vrouwen

Nick & Simon mogen dan wel een ode doen aan vrouwen, maar wie zijn eigenlijk hun favoriete vrouwen als zij moeten kiezen? En dan tellen hun eigen vrouwen niet mee.

Luister hierboven naar de verrassende keuzes van Nick & Simon

Ster advertentie
Ster advertentie