Programma

Anouk 40 jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk 40 jaar

Voor veel vrouwen (en mannen) is veertig worden toch wel een ding. Maar voor Anouk lijkt haar 40e verjaardag slechts een getalletje.

Rocken in een slobbertrui

Dat zelfvertrouwen met de jaren komt is te zien aan Anouk. Zo rockte de souldiva heel relaxt op het podium in een comfortabele slobbertrui. Wie doet dat haar na?

Anouk in slobbertrui.jpg

Fotograaf: Ben Houdijk

Fabulous mama

Anouk is de trotse moeder van vijf bloedjes van kinderen en ziet er nog altijd fabulous uit. In de videoclip van ‘Places To Go’ is het jongste zoontje van de zangeres te bewonderen.

Dichtbij huis

Als veertiger en toegewijde moeder hoeft ze het ook niet meer zo nodig te maken in het buitenland. ‘’Ik wil nog steeds een Grammy winnen, maar als mijn kinderen me later 's werelds beste moeder noemen, is dat voor mij het mooiste compliment ooit,’’ liet Anouk al eens weten in een interview.

Somebody’s Wife

De rockschoonheid lijkt bovendien met de jaren minder fel te zijn. Uithalen naar haar manager zit er ook niet meer in nu haar beste vriend, Kees de Koning (eigenaar van hiphoplabel Top Notch) haar manager is. Een gouden samenwerking. Zou de zangeres dan toch nog 'Somebody’s Wife' worden?

Kortom: Anouk viert vandaag haar veertigste verjaardag, maar is in de bloei der jaren. Gefeliciteerd!

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie