Programma

Stem nu voor de Publieksprijs van De Staat van Stasse Jingle Parade

  1. Nieuwschevron right
  2. Stem nu voor de Publieksprijs van De Staat van Stasse Jingle Parade

Stefan Stasse is voor De Staat van Stasse op zoek naar een nieuwe jingle! Inmiddels nadert de wedstrijd bijna zijn hoogtepunt en worden op donderdag 9 juli de winnaars bekendgemaakt. Laat hieronder weten welke parel jouw stem verdient en wie daarmee ook die felbegeerde beker mee naar huis mag nemen.

Tijdens de Nationale Staat van Stasse Jingle Parade is de Staat van Stasse op zoek naar jinglemakers die kans willen maken om één jaar lang hun jingle terug te horen op NPO Radio 2. Tientallen aanmeldingen stroomden binnen en naast de juryprijs voor de Nationale Staat van Stasse Jingle Award (hoofdprijs), de Zilveren Sweepert (prijs voor de beste sweeper) is er ook de Nationale Staat van Stasse Jingle Parade Publieksprijs. Hieronder vind je de shortlist met de acht inzendingen die nog kans maken op deze felbegeerde prijs! Wie de winnaar wordt, dat bepaal jij!

Stem hieronder:

Jingle?

Even kort: Een jingle is een korte herkenningsmelodie van een programma, of station. Vaak uitgevoerd met tekst, en ondersteunende muziek en geluidsfragmenten. Een radioprogramma valt of staat bij deze audiokunstwerken en daarom zijn we dus op zoek naar materiaal voor het nieuwe seizoen!

De uitreiking

Na een eerste oproep stroomden de aanmeldingen binnen. Van jingles gemaakt door de beste amateur-dj's van Nederland tot professionele audio-editors. Luister a.s. donderdag vanaf 20:00 uur mee op NPO Radio 2 en mis de ontknoping niet!

De Staat van Stasse

Je hoort Stefan iedere maandag t/m donderdag tussen 20:00 en 22:00 uur met De Staat van Stasse op NPO Radio 2.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie