Programma

The Killers in zomer 2020 naar Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. The Killers in zomer 2020 naar Ziggo Dome

De Imploding The Mirage Tour maakt een stop in Amsterdam! The Killers geeft op 6 juli 2020 een concert in Amsterdam.

Wonderful Wonderful, het meest recente album van The Killers stamt alweer uit 2017. In 2019 bracht de band wel 'Land Of The Free' uit, wat duidelijk een anti-Trump track is. In 2020 staat er naast een tour ook een nieuw album, Imploding The Mirage, op de planning. Op de vraag of dat album net zo politiek gaat worden als de in 2019 uitgebrachte single antwoordt leadzanger Brandon Flowers: "Nee, dat nummer was een specifieke boodschap die ik wilde delen. Ik ben blij met de uitkomst, maar het was absoluut een statement."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'This Charming Man'

In 2019 sloot de band voor de tweede keer Glastonbury af, waarin ze vergezeld werden door Pet Shop Boys en Johnny Marr. Beluister hieronder een samenwerking tussen The Killers en Johnny Marr. Ze spelen The Smiths' 'This Charming Man'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Killers in de Top 2000

De band stond in 2019 drie keer in de Top 2000. De hoogste notering ging naar 'Mr. Brightside' op de 185e plek, 'Human' op 851 en 'Somebody Told You' eindigde op de 1344e plek. Bekijk in de statistieken hoe de nummers het door de jaren heen hebben gedaan in de lijst der lijsten.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie