Programma

Verhalen over John Mayer

  1. Nieuwschevron right
  2. Verhalen over John Mayer

Op 16 oktober vierde singer songwriter John Mayer zijn 37e verjaardag. Ter ere hiervan drie bijzondere verhalen over de superster.

Back to the Future

De iconische filmreeks Back To The Future, met in de hoofdrol Michael J. Fox, heeft de gitaarliefde van John Mayer boven doen komen. Op zijn dertiende ziet John de film voor het eerst. Hij is zo weg van de fantastische gitaarsolo's - die overigens niet door Michael J. Fox zelf gespeeld zijn maar door Paul Hanson - dat hij van zijn spaarcenten een gitaar koopt. De rest van het verhaal is bekend.

6,5 Grammy Awards

In de prijzenkast van John Mayer staan heel wat prijzen, waaronder 6,5 Grammy Awards. Een halve? Ja, je leest het goed. In 2005 won de zanger een Grammy Award in de categorie Nummer van het Jaar voor 'Daughters'. Alcia Keys was ook genomineerd met 'If I Ain't Got You'. John was zo onder de indruk van dat nummer, dat hij eigenlijk vindt dat Alicia had moeten winnen. Na de show breekt hij de bovenkant van zijn eigen award af en geeft die aan de zangeres.

Ware casanova

John staat niet alleen bekend om zijn mooie muziek en geweldige gitaarspel. Nee, ook zijn turbulente liefdesleven haalt regelmatig het nieuws. In zijn rijtje met ex-vriendinnen staan onder andere actrice Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Katy Perry en Jennifer Anniston.

Wat de reden was van de breuk met de beroemde Friends-actrice? Luister naar het verhaal van Henk.

Ster advertentie
Ster advertentie