Programma

Anouk naar Concert At Sea 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk naar Concert At Sea 2017

Naast Kensington, Racoon, Broederliefde en uiteraard Bløf speelt ook Anouk in 2017 op Concert at Sea!

Line-up breidt uit

Het is nog lang geen zomer, maar de line-up van Concert At Sea doet ons daar al wel naar verlangen naar zon, zee en strad. Die wordt steeds verder uitgebreid en nu worden ook Anouk, Tom Odell, Bökkers en Teske aan het affiche toegevoegd.

Eerste namen

Op 16 november maakte Bløf-zanger Paskal Jakobsen al de eerste namen bekend, namelijk Kensington, Racoon, Broederliefde en natuurlijk Bløf zelf! Wouter had 'm toen aan de telefooon:

Voor de 12e keer Concert At SEA

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland met 40.000 bezoekers per dag. Het is tevens het paradepaardje van BLØF, die het festival in 2017 voor de twaalfde keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

NPO Radio 2 live vanaf CAS

NPO Radio 2 staat volgend jaar met de studio op Concert At Sea. We gaan je dus zoveel mogelijk laten horen van het festival! Wil je niks missen van het festival? De kaarten gaan op 24 november in de verkoop. Maar...houd deze site in de gaten, want tegen die tijd kun je via NPO Radio 2 natuurlijk ook kaarten winnen.

Ster advertentie
Ster advertentie