Programma

Huur een dj voor KWF Kankerbestrijding

  1. Nieuwschevron right
  2. Huur een dj voor KWF Kankerbestrijding

Onze dj's maken zich op allerlei manieren hard voor de strijd tegen kanker. In het kader van de KWF Marathonweken kun je onze dj's inhuren.

Op woensdag 20 april kun je op NPO Radio 2 de hele dag naar Marathon Live luisteren: een lange uitzending waarin onze dj's mensen vragen wat ze over hebben voor de vele bijzondere acties. Onze jocks stellen zich beschikbaar voor allerlei klussen en activiteiten.

Huur Bert Haandrikman

Je mag meeten met het Helemaal Haardrikman-team en vervolgens de uitzending bijwonen. Als extratje ben je een onderdeel in de Facebook-Photoshop.

Ga naar: nporadio2.nl/huurbert

Huur Bert Kranenbarg

Bert komt langs op locatie voor een reportage, Popprofessor Leo Blokhuis kijkt naar het lijstje van onze winnende luisteraar en we maken een mooi uur met de favoriete muziek van de winnaar waarna hij/zij een muziekpaspoort mee naar huis krijgt.

Ga naar: nporadio2.nl/huurbertkranenbarg

Huur Daniël Dekker

Op 30 april staat Muziekcafé twee uur lang volledig in het teken van Douwe Bob. Het is de dag vóór zijn vertrek naar Stockholm waar hij Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival. Tijdens deze uitzending neemt Douwe een aantal muzikale vrienden mee: Max Meser, Danny Vera en Hans Hannemann. Jij kunt met vier personen aan een viptafeltje zitten.

Ga naar: nporadio2.nl/huurdaniel

Huur Evelien de Bruijn en Marisa Heutink

Presenteer samen met Evelien de Bruijn of Marisa Heutink het nachtprogramma 't Wordt Nu Laat mee. Jij mag de datum kiezen.

Ga naar: nporadio2.nl/huurmarisa // nporadio2.nl/huurevelien

Huur Gijs Staverman

Je altijd al afgevraagd hoe toch die broodjes smaken die Gijs in zijn show elke dag serveert aan zijn gasten in de uitzending? Dit is je kans! Speciaal voor de KWF marathon actie op NPO Radio 2 maakt Gijs een lunch voor 2 mensen, tijdens zijn programma.

Ga naar: nporadio2.nl/huurgijs

Huur Hans Schiffers

Een vast onderdeel in Schiffers.fm is een bekende Nederlander die vertelt hoe zijn of haar zondagochtend er uitziet. Onder andere Youp van 't Hek, Antoinette Hertsenberg, Tom Egbers, Douwe Bob, Lauren Verster en zelfs Lionel Richie vertelden over hun zondagochtenden.

Ga naar: nporadio2.nl/huurhans

Huur Henk van Steeg

Huur Henk van Steeg in om een kinderfeestje te organiseren. Wanneer Henk zich buigt over de organisatie van het festijn, kan jij lekker met de beentjes omhoog op de bank ploffen. En kijk toe hoe deze familieman pur-sang deze zware taak met liefde van je overneemt en de bijdrage ten goede komt aan de KWF kankerbestrijding. Een win-win situatie dus.

Ga naar: nporadio2.nl/huurhenk

Huur Jan-Willem Roodbeen

Radiomaken is meer dan zomaar op wat knopjes drukken en een plaatje aankondigen. Maar als je het dan toch wil leren, dan kan het maar beter van een echte pro zijn met jarenlange ervaring, niet waar? Huur JW in als je persoonlijke dj-coach en presenteer samen met hem op woensdag 20 april tussen 22.00 en 23.00 uur de Roodshow Late Night.

Ga naar: nporadio2.nl/huurjanwillem

Huur Jasper de Vries

Je bent vipgast tijdens het eerstvolgende Echt Jasper Bankconcert! Je wordt opgehaald met een limousine, krijgt een champagneontbijt en je hebt een ereplek op de bank in NPO Radio 2-studio, waar je mag genieten van een intiem concert van een topartiest.

Ga naar: nporadio2.nl/huurjasper

Huur Jeroen Kijk in de Vegte

Wil jij iemand een hart onder de riemen steken of bedanken? Wat is er dan mooier om diegene muziek cadeau te geven? Aan de hand van iemands favoriete muziek stelt Jeroen Kijk in de Vegte een playlist samen en draagt die op aan diegene.

Ga naar: nporadio2.nl/huurjeroen

Huur Marc Adriani en Funky Frank

Wanneer je deze KWF-actie van Marc en Frank steunt, komen je vriendjes van de radio jouw feestje opluisteren met de Platenpaleis Discoshow. Met deze drive-inversie van het populaire verzoekprogramma wordt dit een feest om nooit te vergeten.

Ga naar: nporadio2.nl/huurmarcenfrank

Huur Rob Stenders

Huur nu Rob Stenders in om voor iemand een persoonlijke radioshow te maken en steun daarmee KWF Kankerbestrijding. Geef gul voor KWF en laat vooral ook weten waarom en wie weet heeft diegene straks een helemaal op hem of haar afgestemde Robbie S-mixtape (in op moderne media afspeelbare vorm uiteraard) in huis!

Ga naar: nporadio2.nl/huurrob

Huur Stefan Stasse

Hij is niet alleen radio-dj, acteur en de stem van NPO Radio 2, maar Stefan Stasse is ook uitzonderlijk ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij heeft dus de bevoegdheid om huwelijken te sluiten. Met humor, emotie, poëtisch woordgebruik en vooral zijn donkere stemgeluid verbindt Stefan twee geliefden in de echt.

Ga naar: nporadio2.nl/huurstefan

Huur Wouter van der Goes

Ken je iemand die nodig ergens naartoe moet? Of die graag het gevoel wil krijgen hoe het is om rondgereden te worden als een popster? Dit is je kans om iemand blij te maken met die wens. Wouter van der Goes, die niet alleen auto's maar ook vliegtuigen kan besturen, biedt zijn diensten aan.

Ga naar: nporadio2.nl/huurwout

Huur Yora Rienstra en Sander de Heer

Vier je kringverjaardag bij Yora & Sander in de studio van NPO Radio 2! Voor hapjes en drankjes voor jou en je maximaal 25 feestgangers wordt gezorgd. Uiteraard draaien we de favoriete partyplaat van de jarige. Let op: je wordt niet thuis gebracht.

Ga naar: nporadio2.nl/huuryoraensander

DJ-MARATHONS

Onze dj’s doen hun eigen marathons voor KWF. Zo fietst Wouter van de Goes rond het Markermeer op de fiets van zijn vader, haalt Stefan Stasse geld op met een open podium marathon en doet Frank van ’t Hof de hele dag karweitjes voor heitjes.

Steun de marathons van onze dj's!

STEUN MARATHON LIVE - DONEER NU:
SMS ‘RADIO 2’ naar 4333 (3 euro per bericht)
BEL: 0800 – 1160 (bepaal je eigen donatie)
Steun de acties van onze DJ’s
Begin je eigen marathonactie

Ster advertentie
Ster advertentie