Programma

Jan-Willem de Mol?

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem de Mol?

Donderdagavond was er weer een aflevering van 'Wie Is De Mol?'. Jan-Willem kreeg geen rood scherm en is een van de vijf overgebleven kandidaten.

Naast Freek Bartels, Tygo Gernandt, Sofie van den Enk en Susan Visser is onze eigen Jan-Willem Roodbeen nog één van de kanshebbers om finalist te worden! Overleeft hij de laatste executies? Of is Jan-Willem wellicht de Mol?

Gesprek met WIDM-kenner

Sander de Heer belde vanochtend in 'De Heer Ontwaakt' met WIDM-expert Joeri van Breukelen. Volgens hem is Jan-Willem Roodbeen of actrice Susan Visser is de Mol! Luister naar het gesprek in de mediapool hierboven welke aanwijzingen Joeri gezien heeft om te denken dat Jan-Willem de Mol is.

Gesprek met afvaller in Roodshow

SPOILER ALERT!

Elke vrijdag wordt de nieuwste afvaller in de Roodshow aan de tand gevoeld worden: op vrijdagmiddag sprak Jan-Willem rond 15.40 uur met de afvaller van deze week: Aaf Brandt-Corstius. Beluister vorige gesprekken met de afvallers om te horen of zij wellicht nog goede aanwijzingen hebben wie de Mol kan zijn...

Win Een Origineel Molboekje

Ben jij een fanatieke Wie is de Mol?-kijker? Let dan goed op! In de Roodshow maak je iedere dag kans op het Molboekje...


Roodshow

DJ: Jan-Willem Roodbeen
ma-vr 14:00 - 16:00

Ster advertentie
Ster advertentie