Programma

Luisteraar verrast beste vriendin met privé-optreden De Coronas

  1. Nieuwschevron right
  2. Luisteraar verrast beste vriendin met privé-optreden De Coronas

Luisteraar Marieke wil haar beste vriendin Kiona verrassen met een live-verzoekje van De Coronas, omdat haar kraamtijd in deze coronacrisis niet altijd meevalt. Jan-Willem en Jeroen sturen De Coronas Kiona's kant op.

Popgroep De Coronas gaan op verzoek van Jan-Willem en Jeroen op pad om een live-optreden te verzorgen voor een luisteraar. Uit alle inzendingen wordt Marieke gekozen. Zij wil haar beste vriendin Kiona verrassen. Marieke vertelt Kiona wat ze voor haar heeft geregeld: "Ik heb weer eens iets in de opwelling gedaan Kiona, zo ken je me wel. Ik vond namelijk dat jij wel eventjes in het zonnetje gezet mocht worden en dankzij NPO Radio 2 gaat dat lukken."

Live-verzoekje

Kiona werd pasgeleden moeder, maar vanwege de coronacrisis loopt dit anders dan gehoopt. Marieke verwoordt het als: "Van kraamvisite, naar raamvisite." Het feit dat Kiona haar kleine meid niet aan iedereen kan laten zien, is niet altijd even makkelijk. Daarom gunt Marieke haar met dit optreden van De Coronas een hart onder de riem. Het nummer dat ze voor Kiona gaan spelen is 'Weak' van Skunk Anansie. Marieke: "Ik hoop dat wij samen in november naar Skunk Anansie kunnen. Je bent een gigantisch sterke meid, Kiona."

Luister hieronder naar het optreden van De Coronas in de voortuin van Kiona:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie