Programma

'Glow' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Glow' is TopSong!

De Ierse Gavin James pakt met zijn gloednieuwe track 'Glow' de TopSong van deze week!

Een frisse wind

Gavin brengt al twee EP's uit voordat hij in 2014 pas écht doorbreekt. Zijn cover van 'The Book of Love' zet hem muzikaal op de kaart. Succes volgt en James tourt de wereld over met zijn gitaar. Nu is de singer-songwriter terug met de nieuwe single 'Glow'. De track is afkomstig van het album Only Ticket Home, dat vandaag is uitgekomen. In 'Glow' zingt Gavin over een onzekere relatie die hij ondanks alles toch wil onderhouden. In tegenstelling tot de ingetogen, rustige nummers die we van de zanger kennen, is 'Glow' een uptempo track die de luisteraar opgewekt achterlaat. Deze week hoor je 'm als NPO Radio 2 TopSong!

Beluister de track hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bart brengt Gavin het goede nieuws

Bart heeft het nummer van de zanger weten te achterhalen en belt hem op. Dan blijkt het nummer niet van Gavin te zijn, maar van zijn ouders! Gavin is verbaasd, maar reageert enthousiast op het goede TopSong-nieuws: "Thank you so much!". Reden genoeg om het nieuws direct met zijn ouders te delen...

Check hier hoe hij dat deed:

Bart brengt Gavin James het goede nieuws

Spotify-playlist

De TopSong wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 TopSongs vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: still youtube

Ster advertentie
Ster advertentie