Programma

Nielson in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson in de studio

Nielson was te gast bij Dani

Sexy dansje

Een paar weken geleden plaatste Nielson een teaser van het nummer op zijn Facebook. Als reactie stuurden fans video's van een eigen sexy dans op. Nielson vond dat wel een leuke actie, legt hij uit. "Als er tien mensen zo'n video insturen doe ik ook een dansje," beloofde hij. Die had hij algauw binnen. "Toen dacht ik: als ik het kan, kunnen andere BN'ers het ook." Ruben van der Meer, Jan Smit en zelfs onze eigen Bert Haandrikman deden ook mee.

Nielson in het Engels?

Daniël vroeg of Nielson de ambitie heeft ooit Engelse nummers uit te brengen, naar aanleiding van het aankomende Nederlandstalige album van Miss Montreal. "Ik schrijf wel eens Engelse liedjes, maar niet voor mijzelf. Mijn uitspraak is niet zo best. Ik ben gewoon een Hollandse jongen en ik vind het prima."

Nu al nummer 2

Op de dag van de release heeft zijn nummer nu al de nummer 2 positie ingenomen, zo vertelt Nielson. Hij heeft het nummer zelf geschreven: "Ik werk samen met drie andere jongens. We schrijven, mixen en produceren alles met zijn vieren." Vanochtend kwam de videoclip van het nummer uit. Daarin speelt hij op het Leidseplein in Amsterdam. "Ik ben daar gaan staan, speelde het liedje en wachtte af wat er zou gebeuren."

Beluister het gesprek tussen Daniël en Nielson hierboven terug

Ster advertentie
Ster advertentie