Programma

Razend populaire Ilse DeLange breidt tour door Duitsland uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Razend populaire Ilse DeLange breidt tour door Duitsland uit

Ilse DeLange is bezig aan haar grote doorbraak in Duitsland. DeLange is inmiddels zo populair bij onze oosterburen dat ze verschillende shows voor haar geplande tour door Duitsland naar grotere zalen verplaatst. Ook voegt ze extra data toe.

In een Instagram-bericht laat Ilse vandaag aan haar Duitse fans weten dat een deel van haar Changes Club Tour in Duitsland wegens de succesvolle kaartverkoop wordt verplaatst naar grotere zalen. "De concerten in Hamburg en Berlijn zijn al uitverkocht, dus moesten we ze nu verplaatsen naar grotere zalen!", zegt de enthousiaste DeLange op haar Instagram. En ook in andere delen van Duitsland blijkt 'onze' Ilse heel geliefd. "En omdat de vraag ook zo groot is in Stuttgart en Keulen, hebben we besloten om voor maart 2021 nog enkele data te plannen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook voor Nederland staan er nog verschillende tourdata op de planning. Hoewel het gezien de huidige coronamaatregelen nog niet duidelijk is of en hoe die shows zullen plaatsvinden.

Doorbraak in Duitsland

Ilse DeLange dankt haar populariteit in Duitsland aan haar deelname aan het tv-programma Sing Meinen Song, de Duitse variant van Beste Zangers. En hoewel de oosterburen al kennis met haar maakten in de tijd dat ze nog met The Common Linnets tourde, lijkt de grote doorbraak in het land nu echt aanstaande. DeLange bestormt op dit moment de Duitse hitlijsten met haar meest recente album Changes. Het album steeg deze week naar de veertiende plek in de officiële Duitse albumlijst. Het verzamelalbum van Sing Meinen Song kwam deze week zelfs nieuw binnen op plek één.

TopSong als verrassing

Bart Arens mocht Ilse DeLange vorige maand nog verrassen met een andere mijlpaal. Haar toenmalige nieuwe single 'Changes' werd namelijk uitgeroepen tot TopSong. Ilse zag de verrassing alleen al vanaf anderhalve meter afstand aankomen...

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie